Keukens

Wat belangrijk is om te weten, is dat we ook de hele voorbereiding voor u kunnen verzorgen, aanpassingen en eventuele renovatie van het huidige toevoer en afvoer systeem alsmede de elektrische installatie aanleggen.

Ons installatiebedrijf legt en verplaatst zo nodig alle water, gasleidingen en elektra, zodat alles goed voorbereid is voor de montage en plaatsen van de keuken. En we sluiten alles natuurlijk opnieuw voor u aan. Daarna kunnen we de keukenvloer voorzien van vloerverwarming en de vloer bijvoorbeeld betegelen. Daarna kan de keuken opgebouwd en afgebouwd worden. Als vakmensen kunnen wij deze werkzaamheden vakkundig voor u verzorgen van A tot Z.

 

Heeft u al nagedacht over de verlichting in uw keuken? Wij adviseren het gelijk te vervangen naar LED verlichting!

Uw basisverlichting is het eerste waar u naar gaat kijken. Deze verlicht de gehele ruimte. De verlichting bevindt zich vaak in het midden van de keuken. Dat is de verlichting die u als eerste aandoet zodra u in de keuken binnenkomt, ook wanneer je niet lang in de keuken hoeft te zijn.

Deze basisverlichting is meestal een lamp aan het plafond of meerdere spots in een verlaagd plafond, deze verlichten de gehele keuken. Ook kan er een armatuur gemonteerd worden waarmee u het licht kunt verdelen naar de belangrijkste plaatsen in de keuken. Zo zijn inbouwspots hier uitermate geschikt voor om delen of een speciaal een object te verlichten. Deze LED spots hebben ook nog als voordeel dat ze gedimd kunnen worden en Led heeft een extreem lange levensduur.